Bosch akkumulátor akció!

by

Milyen bosszantó tud lenni, amikor egy sietős reggelen nem indul az autója, pedig nincs a motornak különösebb baja csak lemerült, vagy tönkrement az akkumulátor!

Ezért fontos az akkumulátorok rendszeres és szakszerű bevizsgálása, amit most díjmentesen és soron kívül elvégzünk Önnek.

Az akció tartalma:

  • Korszerű Bosch mérőműszerünkkel díjmentesen megvizsgáljuk akkumulátorát, így Ön pontos képet kap annak állapotáról. Ellenőrizzük a töltőrendszer megfelelő működését és a generátor állapotát is.
  • Szükséges csere esetén, minden nálunk vásárolt Bosch akkumulátor árából -15% kedvezményt biztosítunk, illetve elengedjük a beszerelés munkadíjának -15%-át is!
  • Jelentős raktárkészletet tartunk Bosch S3, S4, S5, S6, akkumulátorokból, tehát mind normál, mind start-stop rendszerű (AGM, EFB) autóhoz gyors megoldást tudunk kínálni.
  • 1 év garancia vonatkozik minden nálunk vásárolt Bosch akkumulátorra és a garanciális ügyintézést is helyben, azonnal intézzük. Nem kell máshová mennie és kivárni egy esetleges hosszabb elbírálást.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben!

Bosch gépkocsi akkumulátorok – a hajtóerő

A mai járművek mindenféle új technológiával, például vezetésbiztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, amelyekhez a korábbiaknál lényegesen nagyobb teljesítmény szükséges.

A hagyományos energiaforrások hamarosan elérik teljesítőképességük határát. Gondolta volna? Minden harmadik motorleállás okozója a meghibásodott indítóakkumulátor. A Bosch Car Service műhelyeinek szakemberei pontosan tudják, hogy nem feltétlenül a legolcsóbb modell a legjobb választás. Sőt, egyes járművek speciális akkumulátort igényelnek, például a Bosch S5 EFB és S6 AGM start/stop modelljeit, amelyek sokkal nagyobb teljesítményűek – még nagyszámú töltési ciklus esetén is, időjárási körülményektől függetlenül.