Fényszóró beállítás akció!

by

A nem megfelelően működő, vagy egyáltalán nem világító izzók sok esetben balesetek forrásai is lehetnek.

Az akció keretein belül igénybe vehető kedvezmények:

  • Fényszóró beállítás most az akció keretén belül bruttó 3.990.- Ft-ért
  • Ingyenesen átvizsgáljuk autójának lámpáit, izzóit, majd műszeresen beállítjuk.
  • Szükség esetén cseréljük a hibásan működő alkatrészeket. A felhasznált izzókra -15 % kedvezményt biztosítunk. Eredeti Bosch izzókat alkalmazunk, amelyek a legjobb minőséget és a lehető leghosszabb élettartamot jelentik.
  • A beszerelés, javítás munkadíjából szintén -15% kedvezményt vehet igénybe. Ezek a munkadíjak magasabb összegűek is lehetnek, mert több típusnál az izzócserét csak a fényszórók és a lökhárító leszerelése után lehet levégezni. Hátsó lámpatestek izzóinak cseréje sok esetben csak a kárpitok eltávolítása után oldható meg.
  • Nem elégedett a fényszórója jelenlegi teljesítményével? A normál izzók mellett, hosszú élettartamú, emelt fényerejű és xenon, illetve silver hatású Bosch izzók széles választéka áll rendelkezésére.

Jelentkezzen be szervizünkbe és használja ki, hogy a kedvező árak mellé most soronkívüliséggel is megajándékozzuk Önt.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben!

A legjobb helyen jár, ha a gépkocsiját szakértői kezekben szeretné látni. Rendelkezésére állunk akkor is, ha csak tanácsot szeretne kérni, javíttatna vagy karbantartást szeretne végeztetni, kollegáink a Bosch műszaki tapasztalatával és gyári beszállítói minőségű alkatrészekkel állnak szíves rendelkezésére.

A Prémium Autóház Kft. Bosch Car Service rendelkezik a legújabb technológiák javításához szükséges eszközökkel, alkatrészekkel, és a kollégáink képzettsége biztosítja, hogy az Ön gépkocsija mindig kifogástalan állapotban legyen.

Minden, amire az autója vágyik!