Prémium Autóház Kft. - Bosch Car Service

Márkafüggetlen autószerviz BOSCH garanciával!

Szolgáltatásaink
 • Márkafüggetlen autószerviz Bosch garanciával
 • Minden típusú autó karbantartása és szervizelése
 • Motordiagnosztika és hibakód kiolvasás a legkorszerűbb Bosch diagnosztikai műszerekkel, benzines és diesel járműveken egyaránt
 • Klímaberendezések javítása, feltöltése
 • Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
 • Bosch autóalkatrészek és akkumulátorok forgalmazása

Cégtörténet

A Prémium Autóház Kft. 2010 év elején csatlakozott a Bosch Car Service hálózatához. A cég felső vezetése által a lehetséges ügyfelek körében elvégzett felmérés szerint, szükség van a térségünkben is olyan teljeskörű szolgáltatást nyújtó autószervizre, ahol minden típusú autójavítását vállalják, természetesen garanciával.

Fő célunk

Ebben a szervizben végezzenek kiváló minőségű munkát, a javításokhoz jó minőségű alkatrészeket használjanak fel és mindezt nagyon versenyképes áron, rövid vállalási határidővel kínálják a partnereik számára.

Ezeknek az elvárásoknak szeretne a Prémium Autóház Kft. maximálisan megfelelni, ezért együttműködési szerződést írtunk alá a Robert Bosch Kft.-vel.

A Bosch Car Service világhálózatához történő csatlakozással fogunk tudni eleget tenni mindazon elvárásoknak, amelyeket Ügyfeleink megfogalmaztak irányunkban. Az infrastrukturális és fejlesztési beruházásainknál teljes mértékben figyelembevettük a Bosch Car Service előírásait.

A minőségi munkavégzés folyamatossága érdekében 2009-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabványt, melyet a ÉMI-TÜV SÜD Kft. tanúsított.

Munkatársaink folyamatos továbbképzései a Robert Bosch Kft. budapesti oktatási központjában történik, az éves oktatási terv szerint.

Műhelyünket a legkorszerűbb gépjármű-diagnosztikai berendezésekkel szereltük fel annak érdekében, hogy minden típusú gépkocsi diagnosztizálását, hibakód kiolvasását, valamint a szükséges karbantartását és javítását el tudjuk végezni.

Javításaink során elsősorban a Bosch kiváló minőségű autóalkatrészeit használjuk fel, hiszen a Bosch a világ legnagyobb márkafüggetlen autóalkatrész gyártója, ezért tudja biztosítani számunkra a teljeskörű termékskáláját. A Bosch alkatrészekre, melyek általunk kerülnek beépítésre, 1 év garanciát vállalunk.

A Bosch Car Service szerződéssel sikerült minden olyan feltételt biztosítanunk, melyet az Európai Unió Csoportmentességi rendelete (GVO) előír független autószervizek részére, amely megteremti a lehetőségét annak, hogy garanciális időszakban lévő bármilyen típusú gépkocsik kötelező karbantartását is elvégezhessük.

Tehát rendelkezünk valamennyi típusú autó esetében
 • olyan diagnosztikai műszerrel, amely kapcsolatot tud teremteni az adott gépkocsi vezérlő számítógépével
 • az autók karbantartási programjával
 • elektromos kapcsolási rajzokkal
 • javítási útmutatókkal, vezetett hibakeresési programmal
 • elsőszámú gyári beszállítóktól származó autóalkatrészekkel
 • folyamatosan, magas színvonalon képzett szakemberekkel
Az elvégzendő kötelező szervizeket a márkaszervizek által végzett minőségben és a gyártó által előírt technológia szigorú betartásával tudjuk kínálni Kedves Ügyfeleink részére, természetesen mindezt Bosch garanciával, de a márkaszervizek áraitól sokkal kedvezőbb áron!

Előnyök

Válassza Ön is az autójavítás új dimenzióját, a Bosch Car Service-t! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is az elégedett Ügyfeleink táborában üdvözölhetjük.

Az alábbi előnyükben részesülhet, ha minket választ
 • Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.
 • Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.
 • Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autót, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.
 • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például autószerelő, gumiszerelő, futóműbeállító, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online