Foglaljon időpontot professzionális műhelyünkbe.   Időpont foglalás online

A tökéletesen működő fékrendszer létfontosságú nemcsak az Ön számára, hanem a forgalom többi résztvevője számára is. Ezért a biztonság kedvéért rendszeresen ellenőriztesse valamennyi rendszerösszetevő állapotát. Hiszen minden jármű tartalmaz olyan alkatrészeket, amelyek a mindennapos használat során természetes kopásnak vannak kitéve. A Bosch Car Service műhelyekben végzett karbantartás garantáltan szavatolja a biztonságot: Ellenőrizzük az összes kopóalkatrész állapotát, így a fékbetéteket, a féktárcsákat és a fékfolyadékot, és szükség esetén szakszerű cserét hajtunk végre.

  • Vonzó áron kínált csomagok eredeti Bosch féktárcsák és fékbetétek cseréjére, beszerelésére és eltávolítására, valamint a fékfolyadék cseréjére
  • Az eredeti berendezésekre vonatkozó követelményeket teljesítő termékek egész sora
  • A legújabb tesztberendezések a szakszerű diagnosztika és javítás érdekében

Az autó teljes élettartama alatt

Minden járműben vannak kopóalkatrészek – a motortérben, a padlólemez alatt vagy éppen az utastérben. E termékek többsége a mindennapos járműhasználat során természetes kopásnak van kitéve. Ez vonatkozik a kopott féktárcsákra, a kipufogórendszer korróziójára, valamint az erőátviteli rendszer olajára is.

Mivel azonban az ilyen jellegű kopás nem feltétlenül látható azonnal, a gépkocsikat érdemes rendszeres időközönként átvizsgáltatni.

Az ennek elmulasztása esetén keletkező kár költséges javításokhoz vezethet, és a hirtelen meghibásodások veszélybe sodorhatják nemcsak Önt, hanem a többi közlekedőt is.

A mi szaktudásunk az Ön legjobb biztosítása

Fékbetétek és féktárcsák beszerelésekor, eltávolításakor és cseréjekor mindig számíthat kiemelkedő szaktudásunkra. A szükséges műszaki adatokhoz és karbantartási eljárásokhoz való állandó hozzáférésnek köszönhetően mindig megbízhatóan és professzionálisan végezzük el a munkát – a piacon fellelhető szinte minden autómárka esetében.

A Bosch legújabb műhelyeszközei és eredeti alkatrészei garantálják a közúti biztonságot.

A fékek ellenőrzése bizalmi kérdés

A fékrendszeren végrehajtott karbantartási és javítási munkák esetében kulcskérdés a bizalom. Ezért figyelünk oda a legapróbb részletekre is a fékbetétek és -tárcsák cseréjekor. Bízunk a Bosch első osztályú termékeinek kiváló minőségében, mert ha a biztonság a tét, semmiféle kompromisszumra nem vagyunk hajlandók.

Célunk az Ön biztonsága

Járműve teljes fékrendszerének karbantartásakor és javításakor mindig bízhat műhelyszemélyzetünk szaktudásában.

Rendszeres speciális képzéseken vesznek részt, hogy mindig képben legyenek a legújabb technikai fejlesztések terén. Ezenkívül állandóan hozzáférnek a szükséges műszaki adatokhoz és karbantartási eljárásokhoz – a piacon fellelhető szinte minden autómárka esetében. A Bosch legújabb műhelyeszközei és eredeti alkatrészei pedig garantálják a legszigorúbb biztonsági követelmények teljesítését.

Szakmai tanács

Úgy érzi, hogy gépkocsijának a féktávolsága túl nagy? Ezt okozhatja a fékfolyadék elöregedése is, ha pedig ez így van, azt azonnal le kell cserélni.

A fékfolyadék ellenőrzése és cseréje valójában a legfontosabb jármű-karbantartási műveletek egyike. Mivel a folyadék folyamatosan vizet szív magába, magas hőmérsékleten gőzbuborékok alakulhatnak ki, ha a víztartalom meghaladja a 3%-ot. Fékezéskor ezek a buborékok összenyomódnak és megakadályozzák a megfelelő féknyomás kialakulását.

A legrosszabb esetben ez a teljes fékrendszer üzemképtelenségét eredményezheti.

Javaslatunk: Saját biztonsága érdekében cseréltessen fékfolyadékot az autójában 2 évente

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online