Szuperszerviz Hatvanban

Bizalmat épít a pontos és korrekt szolgáltatás

A jó szervizháttér igencsak megkönnyítheti a járműfenntartást – tudja ezt minden autós. És azt is tudja mindenki tapasztalatból, hogy jó szervizt, jó szerelőt találni nem is olyan könnyű. Abban a szituációban, amikor az autónk a szerelőnél van, mi pedig máshol, a kulcsszó a bizalom: hiszünk abban, hogy az általunk megbízott szakember kiváló minőségben dolgozik, és a számlát is a munkának megfelelően állítja ki.

Legalább egy ilyen szerviz egészen biztosan működik Magyarországon, azon belül is Hatvanban: a Képe Tibor által irányított Prémium Autóház Kft. immár harminc éve értékesít és javít gépjárműveket, sokak megelégedésre. Jelenleg hivatalos márkakereskedésként új Hyundai gépkocsikat értékesítenek és szervizelnek, hivatalos márkaszervizként Fiat személy-és haszonjárműveket javítanak, illetve tagjai a Ford Quick Lane márkaszerviz hálózatnak. Mindemellett Bosch Car Service szolgáltatást, illetve márkafüggetlen szervizelést is biztosítanak.

Tevékenységünk jelentős hányadát teszi ki a gépkocsik akár teljes körű javítása, karbantartása – tájékoztat a kereskedés tulajdonos-ügyvezetője. – A 2003-ban megnyitott modern telephelyünkön az egyszerű olajcserétől a bonyolult karosszériajavításon át a közlekedéshez nélkülözhetetlen műszaki vizsgáztatásig minden járműjavítással kapcsolatos munkát el tudunk végezni. Széles ügyfélkört szolgálunk ki: Budapesttől Egerig, Salgótarjántól Jászberényig terjed az elsődleges szolgáltatási régiónk, de vannak Ügyfeleink Szegedről, Balatonfüredről is. Immár két éve egy célszoftver segíti a szerviztevékenységünket.

A hivatalos márkaszervizekkel kapcsolatban számos pletyka, félreértés és pontatlanság forog közszájon, ezért egy olyan rendszer bevezetése mellett döntöttem, amely minden irányból a teljes átláthatóságot biztosítja a Kedves Ügyfeleink és a munkatársaim részére is! A magyar fejlesztésű CarSup program nagyon bevált, mert átláthatóvá és jól szervezetté teszi a munkánkat, miközben megkönnyíti az Ügyfelek dolgát, és széleskörű tájékoztatást nyújt számukra. A CarSup segítségével a javítások előtt minden Ügyfelünk hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy gépkocsija a legjobb kezekben van. Az új program használatának a lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink fényképfelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik az ügyfelekkel a szükséges munkaigényét.

A rendszer garantálja, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket a gépkocsi tulajdonosa előzetesen jóváhagyott. Mint Horváth Tamás szervizvezetőtől megtudjuk, a program már a bejelentkezést is megkönnyíti, hiszen a hagyományos személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel mellett online, az interneten is lehet időpontot foglalni a www.premiumautohaz.hu honlapon.

A CarSup rendszerrel nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek. Csak és kizárólag azok a munkafolyamatok történnek kiszámlázásra, amelyet a szakembereink elvégeztek az autó javítása során! Minden munkafolyamat megkezdésekor és befejezésekor munkatársaink okostelefonokkal blokkolnak, azaz elindítják az órát, amely percre pontosan megmutatja, hogy mennyi időt fordítottak az adott feladat elvégzésére. A számla elkészítésnél így nem fordulhat elő túlszámlázás! Ügyfeleink így élvezik a teljes átláthatóság előnyeit, és kézben tudják tartani a gépkocsi karbantartási költségét!

A Prémium Autóház ingyenes átvizsgálást biztosít minden ügyfélnek, és ha az árajánlat alapján megkapják a javításra a megbízást, részletesen dokumentált folyamatban végzik el a szükséges javításokat. Kérésünkre Tamás egy konkrét autón be is mutatja a szervizelés menetét. Az ügyfélparkolóban fotók készülnek a beérkezett autó állapotáról, a kilométeróra állásáról, majd az ülésre védőhuzat, a volánra és a sebességváltó gombjára védőborítás, a padlóra lábpapír kerül.

Ezután gurul be a szervizbe, ahol minden munkafolyamatot fotókkal dokumentálnak. Bemutatják a kiszerelt alkatrészeket és a helyükre bekerülő újakat is, rögzítik a folyadékcseréket, a szűrőcseréket, de még a munkákat lezáró kocsimosást, kozmetikát is. A szerviz minden munkanapját a CarSup-ban szervezik, ebben osztják el a munkaállásokra az autókat, ebben látják a szerelők, melyek az aznapi feladataik, ebben tudja követni percre készen a menedzsment, hogy a tervezetthez képest hogyan haladnak a javítások.

Az Ügyfélnek a kész autó átadásakor szívesen megmutatják, de akár emailben is elküldik a fényképes dokumentációt, így könnyen és gyorsan ellenőrizheti, milyen munkákat végzetek el, milyen alkatrészeket, folyadékokat használtak fel a javítás során a szakemberek. A javítási dokumentációk a felhőben tárolt archívumba kerülnek, így a későbbiek folyamán bármikor egyszerűen visszakereshetők és az autó előélete gyorsan áttekinthető.

A Prémium Autóház Kft. által forgalmazott és karbantartott márkák típusainak javításához a cég beszerezte a legmodernebb diagnosztikai és egyéb szervizberendezéseket, speciális célszerszámokat, például futómű-beállító, klímatöltő, abroncsszerelő és centrírozó gépeket, valamint természetesen a gyári diagnosztikai készülékeket. Az alkatrészellátás gyors és gördülékeny, akár két óránként érkeznek az alkatrész szállító autók a megrendelt tételekkel. A szerelők rendszeresen a márkaképviseletek által szervezett továbbképzéseken aktualizálják a szaktudásukat. Közülük többen már több mint tizenöt éve a cégnél dolgoznak, sok szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A szerviztevékenység és az új és használt gépkocsiértékesítés egymást kiválóan segíti, erősíti, hiszen a precíz javítások olyan bizalmat építenek, amely új autók vásárlásában is kifejeződik – illetve az új járművek garanciális javítása az értékesítés helyén gyorsan és kényelmesen megoldható.

A Prémium Autóház Kft. egyik legfrissebb akciója, hogy szalonjukban felvonultatják a Hyundai teljes elektromosautó-típusválasztékát. A villanyautók természetesen meg is vásárolhatók, méghozzá az új állami támogatási program keretében akár 2,5 millió forintos árengedménnyel. A taxisok pedig pályázati úton akár 55 százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatnak most egyes modellekhez! Ha a munkájukhoz takarékos, kényelmes és megbízható járművet keresnek, Hatvanban, a Ring Kálmán út 3. szám alatt megtalálják. A CarSup rendszer segítségével az elektromos autók szervize, javítása is megoldott helyben – bár, mint Képe Tibor büszkén mondja, az utóbbira eddig még nem nagyon volt szükség…