Foglaljon időpontot professzionális műhelyünkbe.   Időpont foglalás online

Ellenőrzések, vizsgálatok

Műhelyünkben a professzionális átvizsgálás, idényjellegű ellenőrzéseken túl személy- és tehergépjárműveken elvégezhető különböző karbantartási munkákkal állunk rendelkezésére, hogy autóját biztonságosan és megfelelő műszaki állapotban tudja használni.

Az ellenőrzéseket külön részletezzük, azokról további hasznos információt tudhat meg. Kattintson az alábbi kategóriákra!

Professzionális átvizsgálási és karbantartási munkát végzünk a gyártói garancia érvényességének elvesztése nélkül. Új járművek esetén is.

 • Minden gépjárműmodellhez, a jármű korától függetlenül
 • Gyártói és mobilitásgaranciával
 • Minden munkát rögzítünk a szervizkönyvben

Teljes körű csomag az autójához

A Bosch Car Service mindig a gyártói követelményeknek megfelelően hajtja végre a gépjármű-átvizsgálást. Szakembereink tüzetesen ellenőriznek minden összetevőt és a biztonsági rendszerek egész sorát vetik alá vizsgálatnak – a motortól az elektronikán át egészen a fékekig.

Ha szeretné, még olajat és olajszűrőt is cserélnek, szükség esetén feltöltik a folyadékokat, a meghibásodott vagy elhasználódott alkatrészeket pedig gyárival azonos minőségű alkatrészekre cserélik le.

Ez nemcsak a jármű értékének megőrzését szolgálja, hanem a gyártói garancia megtartását is biztosítja.

Új járművekre nyújtott szolgáltatásaink

Ön azok közé tartozik, akik szerint az új járműveket szakszervizben kell szervizeltetni, hogy ne vesszen el a gyártói garancia? Ha igen, biztosíthatjuk afelől, hogy minden minősített műhely jogosult az ilyen munkák elvégzésére – a gyártó garanciális kötelezettségeinek fennmaradása mellett. Ezért ha járművét Bosch Car Service műhelyben vizsgáltatja át, nemcsak teljes körűen megőrzi a garanciát, hanem ingyenes mobilitásgaranciánk előnyeit is élvezheti.

Ez a szolgáltatás minőségbiztosítási koncepciónk részét képezi, és a műhelyekben dolgozó szakembereinket még nagyobb odafigyelésre készteti. Elvégre az Ön biztonságáról beszélünk. (Amennyiben az új gépkocsija kiterjesztett gyártói garanciával rendelkezik, kérem, ellenőrizze annak feltételeit.)

Miért fontos az átvizsgálás?

Örömteli, hogy a közlekedési balesetekben elhunyt emberek száma folyamatosan csökken, bár az utakon közlekedő járművek mintegy 20%-ában súlyos hiányosságok vannak.

A hibák és hiányosságok időben való észlelésének és orvoslásának egyetlen módja a járművek rendszeres karbantartása.

Az alapos szervizelés mindig hasznos – akár ugyanazt az autót használja tovább, akár a jó továbbértékesítési árról kíván gondoskodni. A Bosch Car Service által végzett alapszintű ellenőrzés vagy átvizsgálás jobb és biztonságosabb közlekedést garantál.

Szakmai tanács

Ha járműve karbantartását a Bosch Car Service végzi, az év minden napján igénybe veheti 24 órás készenléti szolgálatunkat is. És a Bosch Car Service által végzett minden átvizsgáláshoz térítés mellett mobilitásgarancia is választható, amely kedvező feltételek mellett az alábbiak díjmentes igénybevételére jogosítja fel Önt, ha bárhol Európában meghibásodik az autója:

 • Meghibásodási és baleseti segítségnyújtás
 • Jármű baleset utáni elszállítása
 • Vontatási szolgáltatás
 • Cserejármű
 • Taxi
 • Szállodai elhelyezés

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online

A tökéletes évkezdés érdekében műhelyünk szakemberei ellenőrzik, hogy gépkocsija jó állapotban van-e, és problémamentesen átvészelte-e a téli időszakot. Szükség esetén a meghibásodott alkatrészeket kicseréljük, és ébresztőt fújunk autójának a hosszú tél után – szakszerű munkavégzéssel és a legmagasabb minőségi követelmények betartásával.

 • Minden típushoz és modellhez, a jármű korától függetlenül
 • A legmodernebb diagnosztikai berendezések
 • Szakképzett szerelőkkel

A tökéletes évkezdetért

A Bosch Car Service tavaszi ellenőrzése keretében műhelyeink szakemberei ellenőrzik, hogy gépkocsija jó üzemállapotban van-e és problémamentesen átvészelte-e a téli időszakot. A következők ellenőrzésére kerül sor

 • Fékhatás
 • Fékfolyadék
 • Hűtőrendszer
 • Légszűrő
 • Motorolaj szintje
 • Akkumulátor
 • Fagyálló folyadék
 • Kürt
 • Ékszíj
 • Kipufogórendszer
 • Ablaktörlőlapátok
 • Világítás
 • Gumiabroncsok futófelülete
 • Abroncsnyomás
 • Szélvédőmosó rendszer
 • Ajtózárak/-tömítések

Szakmai tanács

A tavasz nem mindenki kedvenc évszaka. Amikor a természet virágba borul, sok autóvezető számára jelent plusz veszélyforrást a szénanátha. Úgy tartják, az allergiások nagyobb kockázatnak vannak kitéve, hiszen az év ezen időszakában nehezebben koncentrálnak.

Ezért javasoljuk az utastéri szűrők időben történő kicserélését, hogy az allergiás reakciókat kiváltó pollenek kívül maradjanak.

Kérdezze meg szakembereinket a megfelelő aktívszenes utastéri szűrőinkről, hiszen azok védelmet nyújtanak a káros és kellemetlen szagú gázok ellen is.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online

Ha hosszú útra készül, és biztos szeretne lenni abban, hogy épségben és egészségben odaér, a Bosch Car Service mindig jó választás. Szakembereink a gépkocsi teljes körű ellenőrzésével szavatolják az Ön kellemes és zökkenőmentes utazását, hogy megérkezés után igazán pihentető nyaralásban lehessen része.

 • Minden gépjárműmodellhez, a jármű korától függetlenül
 • Minősített, gyors hibadiagnosztika
 • Az eredeti berendezésgyártók követelményeinek megfelelő eredeti alkatrészek

Egyenesen az úti céljára

Az alapos nyaralás előtti ellenőrzés nemcsak az autónak jó, hanem közvetlen jelentőséggel bír a járműben utazók biztonságára nézve is.

A legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel végzünk átfogó ellenőrzést az esetleges hibák észlelése és megjavítása érdekében. Ennek elsődleges célja a balesetek és bosszantó meghibásodások kockázatának csökkentése a megérdemelt pihenés helyszínére vezető úton.

Nyaralási útmutatónk további hasznos tanácsokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes felkészülni a hosszú autós utazásokra.

Jobb a nyaralás előtti ellenőrzés, mint a nyaralás közben érkező meglepetés

Gondolta volna? Az a tény, hogy négy gépkocsiból körülbelül egy rossz állapotban van, minden úthasználóra nézve veszélyes. Ezért útnak indulás előtt mindig jó ötlet megbízni egy Bosch Car Service műhelyt a jármű nyaralás előtti ellenőrzésére.

Viszonylag alacsony összegért megbízható információkat szerezhet arról, hogy az autója kellően biztonságos-e a nyaraláshoz. Így nemcsak a baleseteket és a bosszantó meghibásodásokat kerülheti el, hanem a felesleges pénzbüntetéseket és az út közbeni javítások miatti megállások kockázatát is.

Egy olyan alapszintű ellenőrzés ugyanakkor soha nem helyettesítheti a gyártó által meghatározott időközönként végzett rendszeres karbantartást és átvizsgálást. Hiszen csak a szakember tudja, hol rejlenek az igazi veszélyek.

Az autós utazások megtervezése

Ha úti célját gépkocsival kívánja megközelíteni, érdemes mérlegelni autója nyaralás előtti ellenőrzését. Akárhová is megy, a műhelyekben dolgozó szakembereinkre mindig számíthat a szakszerű és megbízható hibadiagnosztika tekintetében. Ez magában foglalja a kopó- és biztonsággal kapcsolatos alkatrészek megtekintését azok megfelelő üzemállapotának ellenőrzésére.

Ha problémát észlelnek, szerelőink megvitatják azt Önnel, és azonnal intézkednek a javításról. Ezt követően már indulhat is.

Szakmai tanács

Tudja mi a higroszkópia? Semmiképp sem az utazás közben jelentkező hányinger másik megnevezése. Egyszerűen azt jelenti, hogy az autóban a fékfolyadék folyamatosan vizet szív magába. Ha ennek aránya meghaladja a 3%-ot, magas hőmérsékleten gőzbuborékok alakulhatnak ki, amelyek fékezéskor összenyomódnak. Ez megakadályozza a megfelelő féknyomás kialakulását, és a legrosszabb esetben a teljes fékrendszer üzemképtelenségét eredményezheti.

Javaslatunk: Saját biztonsága érdekében az autójában 2 évente cseréltessen fékfolyadékot.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online

Még mielőtt hidegre fordul a tél, téli ellenőrzéssel gondoskodhat a jeges és havas utakon való biztonságos közlekedésről. Szakembereink megvizsgálják a legfontosabb összetevőket és teljeskörűen felkészítik a gépkocsit a téli körülményekre.

 • Minden gépjárműmodellhez, a jármű korától függetlenül
 • A legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel
 • Csere esetén a gyári követelményeknek megfelelő alkatrészekkel

Ne aggódjon a tél miatt

A hideg idő az autó minden alkatrészének nehézségeket okoz – az akkumulátortól az ajtók és ablakok gumi tömítéséig.

Ajánljuk a Bosch Car Service téli ellenőrzését, amellyel biztosíthatja, hogy ne kelljen a hidegben várakoznia.

A legújabb diagnosztikai berendezések segítségével ellenőrizzük a járműösszetevők egész sorának megfelelő üzemállapotát és a téli használatra való alkalmasságát. Ezzel nemcsak a jeges utakon bekövetkező balesetek kockázata csökkenthető, hanem a téli utazások alatt elszenvedett bosszantó meghibásodások valószínűségét is.

Téli útmutatónk további hasznos tanácsokat tartalmaz a hideg időben való autóvezetésre vonatkozóan.

A hűtő fagy elleni védelme

Az európai autós szövetségek statisztikái évről évre ugyanazt mutatják: A meghibásodásokért – közvetlenül vagy közvetve – nagyon sok esetben a hűtőrendszerrel kapcsolatos problémák felelősek.

A fagyálló folyadék rendszeres ellenőrzése ugyanolyan fontos, mint az olajcsere, ha nem szeretnénk, hogy az autónk útközben felmondja a szolgálatot.

A hűtőközegbe töltött és összességében a hűtőrendszer védelmét szolgáló adalékanyagok idővel elveszítik bizonyos jellemzőíket, és akár a téli megfagyás esélye is fennáll. Ezért a hűtőközeget rendszeres időközönként cserélni kell a vízpumpa károsodásának, a hűtő korróziójának, az eltömődött csöveknek vagy például a motorelektronika problémáinak elkerülése végett.

Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőriztesse a hűtőrendszert a Bosch Car Service valamelyik műhelyében.

Szakmai tanács

Izomerő télen? Ha veszi a fáradságot, és télen egy speciális stifttel lekezeli a gépkocsi ajtajainak és csomagtérajtajának gumitömítéseit, megakadályozza azok fagyos időben való ragadóssá válását és károsodását. Ideális esetben talkumpor, glicerin, vazelin vagy szilikon használható erre a célra.

Ha egy ajtó befagy, soha ne erőltesse a nyitását, mert így feltépheti a gumi tömítést, így az cserére szorulhat.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online

Ha biztosra akar menni, vegye igénybe a gépkocsi tíz legfontosabb összetevőjére irányuló ellenőrzésünket – az autó tetejétől a legaljáig. Így egészen nyugodt lehet afelől, hogy biztonságosan használhatja járművét, amely a leghosszabb útra is ideálisan fel van készítve – legyen akármilyen időjárás vagy évszak.

Ha biztosra akar menni, vegye igénybe a 10 pontos ellenőrzésünket, amely gyors, alapos és kedvező árú. Előny: Biztonságos vezetés és nagyobb mobilitás.

 • Minden típushoz és modellhez, a jármű korától függetlenül
 • A legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel
 • Szakképzett kollégákkal

Rutinellenőrzés a biztonságos és megbízható járművezetésért

A rutinellenőrzés mindig hasznos – akár ugyanazt az autót használja tovább, akár a jövőbeli jó továbbértékesítési árról kíván gondoskodni.

A Bosch Car Service 10 pontos ellenőrzése biztonságosabb járművezetést garantál, és szavatolja, hogy autója mindig készen álljon a mindennapos használatra. A legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel végzünk átfogó ellenőrzést az esetleges hibák észlelése és – ha Ön úgy kívánja – megjavítása érdekében.

Ez mindenekelőtt csökkenti a balesetek kockázatát, növeli a járműben utazók személyi biztonságát és segít elkerülni a bosszantó meghibásodásokat.

10 pont az Ön biztonsága érdekében

A Bosch Car Service 10 pontos ellenőrzése biztonságos járművezetést garantál egész évben, időjárási körülményektől függetlenül.

Íme néhány összetevő, amelyet a műhelyünkben dolgozó szakembereink ellenőriznek:

 • Villamos rendszerek
 • Gumiabroncsok
 • Világítás
 • Alváz
 • Kürt
 • Fékek (szemrevételezéses vizsgálat)
 • Ablaktörlők
 • Akkumulátor
 • Folyadékok
 • Klímarendszer

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online