Foglaljon időpontot professzionális műhelyünkbe.   Időpont foglalás online

Motor javítás

Műhelyünkben a professzionális műhelyszolgáltatásokon túl személy- és tehergépjárműveken végzünk olajcserét és szűrőcserét, legújabb diagnosztikai berendezésekkel ellenőrizzük gépkocsija motorvezérlő rendszerét, illetve dízel autók esetén hibaelhárítási és értékmegőrző javításokkal, karbantartásokkal várjuk.

A motortérben történő szolgáltatásokat külön részletezzük, azokról további hasznos információt tudhat meg. Kattintson az alábbi kategóriákra!

15 000 kilométer: Ez az a bűvös szám, amelynél a legtöbb jármű gyártójának specifikációja szerint ellenőriztetni, illetve cseréltetni kell az olajszűrőt és a motorolajat. A Bosch Car Service professzionális olajcserét és szűrőcserét kínál – a szervizkönyvbe való pontos bejegyzéssel és a fáradt olaj szabályszerű ártalmatlanításával.

 • Gyors, megbízható és olcsó
 • Kiváló minőségű olaj és új olajszűrő használata
 • Fáradt olaj szakszerű ártalmatlanítása
 • Szervizelési tevékenység dokumentálása

A kiváló minőség az olajra is vonatkozik

Olajcsere alkalmával mindig érdemes olyan márkákat használni, amelyek megfelelőek a szóban forgó motortípushoz, mert egyébként elvész a gyártói garancia. Ezért a Bosch Car Service műhelyei kizárólag a motorgyártók specifikációit és követelményeit kielégítő minőségi olajmárkákat használnak.

Az olajcsere szolgáltatásról

A Bosch Car Service műhelyeiben dolgozó szakemberek természetesen a szervizelés időpontjáról tájékoztató kijelző visszaállításáról is gondoskodnak. Igény esetén a szervizkönyvben is dokumentálják az elvégzett munkát, hogy Ön mindig tisztában legyen a következő olaj- és szűrőcsere esedékességével.

A motor hosszú élettartamáért

A rendszeres olaj- és szűrőcsere révén automatikusan biztosítható a motor élettartama alatt a zökkenőmentes működés. Ezért mindig tartsa rajta a szemét a jármű kilométer-számlálóján, és szükség esetén ellenőrizze a motorolaj szintjét.

Szakmai tanács

Az olajat és a szűrőt átlagosan 15 000 km-enként kell kicserélni a motorkopás minimális szinten tartásához. Ezért a motorolaj szintjét érdemes rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén feltölteni.

A következő olajcsere esedékessége pontosan nyomon követhető a motortérben található, a szervizelés időpontjáról tájékoztató kijelzőről vagy a szervizkönyvből.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online

Technikai értelemben az autók egyre bonyolultabbak, és így egyre nagyobb kihívást jelentenek a szervizek számára. Mivel napjainkban a motorvezérlő rendszerek elektronikusan vezérlik az üzemanyag-befecskendezési folyamatot, optimális motorteljesítményt és gazdaságos üzemanyag-fogyasztást szavatolnak. Hogy ez így is maradjon, a Bosch Car Service rendszerspecialistái a legújabb diagnosztikai berendezésekkel és nagy szakértelemmel ellenőrzik az Ön járművét.

 • Hibaelemzés a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel
 • Helyes beállítással biztosítható az optimális motorteljesítmény
 • Minden általánosan használt gépjárműhöz és motorvezérlő rendszerhez
 • Minden téren képzett műhelyszemélyzet a rendszeres speciális képzésnek köszönhetően

Hibaelhárítás a legújabb technológiával

Tekintettel a járművekben használt egyre komplexebb rendszerekre és a motortérben található egyre nagyobb számú elektronikai berendezésre, a Bosch Car Service műhelyei mindig a legmodernebb technológiát alkalmazzák. Szakembereink a legújabb teszterekkel és speciális szoftverekkel tudják gyorsan azonosítani és szakszerűen elhárítani a hibákat.

A technológia mélyreható ismerete

A modern járművekben használt befecskendező rendszerek rendkívül érzékenyek és rendszeres karbantartás híján hajlamosak a meghibásodásra. A Bosch Car Service műhelyeinek szakemberei teljes körű jártassággal bírnak minden szokásos motorvezérlő rendszer terén és mélyrehatóan ismerik az új nagy nyomású befecskendező rendszereket – a kipufogógázos turbófeltöltőktől a gyújtásvezérlő modulokig.

A Bosch fenntarthatóságot teremt

A Bosch 1976-ban kifejlesztett lambdaszondáját ma már gyakorlatilag az összes európai járműgyártó használja. Ez a világ egyik legfontosabb technológiája az emisszió és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése terén. Ha járműve befecskendező vagy kipufogórendszere nem működik tökéletesen, ajánlott felkeresni valamelyik műhelyünket a szükséges karbantartási és javítási munkák elvégzésére – elvégre a mi szaktudásunk első kézből a Boschtól származik.

Folyamatosan frissített tudás speciális képzés révén

Az elektronikai hibák diagnosztikájában nemcsak a Bosch Car Service szerelői rendelkeznek komoly jártassággal. Kiszolgáló és recepciós személyzetünk is rendszeres képzést kap azért, hogy képben legyenek a legújabb technikai fejlesztések terén.

A kiemelkedő szolgáltatási minőség otthona

Napjainkban a világ autógyárainak többsége a Bosch motorvezérlő rendszereit használja benzines és dízelüzemű motorjaihoz. Ha gépkocsija bármikor meghibásodik, a Bosch Car Service műhelyeinek szakembereihez mindig bátran fordulhat a probléma forrásának megállapítása érdekében – hála különleges szakértelmüknek és a rendelkezésre álló diagnosztikai berendezéseknek.

Szakmai tanács

Tudta? Egy tökéletesen működő lambdaszonda akár 15%-kal is csökkentheti az üzemanyagköltségeket.

Ez a kibocsátás-szabályozó rendszer lelke, amely automatikusan biztosítja a kibocsátási határértékek betartását és megakadályozza a katalizátor károsodását.

Ezért érdemes a lambdaszondát 30 000 km-enként ellenőriztetni szakembereinkkel.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online

A Bosch a világ vezető fejlesztője és gyártója a dízeltechnológia területén. Ezért ha dízel járműve van, azt a Bosch Car Service szakembereinél garantáltan a legjobb kezekben tudhatja. Műhelyeink szakemberei mindent elvégeznek a hibaelhárítástól az értékmegőrző javításig és karbantartásig.

 • Megfizethető értékmegőrző javítás
 • Az eredeti berendezésgyártók követelményeinek megfelelő eredeti Bosch alkatrészek
 • A dízel technológia terén magasan képzett szakemberek és modern tesztberendezések

Bosch dízel rendszerek

Gondolta volna? A Bosch a világ 1. számú fejlesztője és gyártója a dízel rendszerek területén.

Ezek a rendszerek nemcsak egyenrangúak a benzinmotorokkal, hanem esetenként felül is múlják azokat. Az innovatív közös nyomócsöves befecskendezők és nagy nyomású üzemanyag-befecskendező szivattyúk révén a dízelmotorok ma már halkabbak, kifinomultabbak és erősebbek.

E komplex rendszerek karbantartása és javítása azonban különleges szaktudást, nagy tapasztalatot és megfelelő tesztberendezéseket igényel – és a Bosch Car Service szakemberei ezek mindegyikével rendelkeznek.

Tesztberendezések a dízel technológia terén képzett szakemberektől és szakembereknek

TDI, közös nyomócső, koromszűrő – műhelyeink szakemberei rendszeres speciális képzést kapnak annak érdekében, hogy képben legyenek a legújabb technikai fejlesztések terén. Így biztosítható, hogy mindig teljes körűen ismerjék a rendszerek működési módját és a legújabb Bosch tesztberendezések használatát.

Ily módon dízelüzemű járművétől mindig gazdaságos, energikus és tiszta működésre számíthat, ha azt valamelyik műhelyünkben javíttatja vagy vizsgáltatja át.

Bosch eXchange dízel termékpaletta

A Bosch eXchange termékpaletta tartalmazza az összes általánosan használt dízel modell értékmegőrző javításához szükséges legfontosabb összetevőket.

A Bosch eXchange portfólió a modern közös nyomócsöves rendszerekhez és a régebbi dízelüzemű járművekhez való cserealkatrészeket is tartalmaz, így az új alkatrészek megfizethető alternatíváját jelenti.

És ezek az összetevők természetesen ugyanazon minőségi kritériumok szerint készülnek, mint az új termékek.

Előny: A Bosch minden alkatrészre ugyanazt a garanciát nyújtja.

Szakmai tanács

Rendszeresen végeztessen alapszintű dízelmotor-ellenőrzést a járművén. Ez magában foglalja a rendszer megtisztítását és a dízelszűrő cseréjét, így hozzájárul a koromlerakódások megszüntetéséhez vagy megelőzéséhez.

Előnyök: Sokkal kevesebb füst és korom, alacsonyabb zajszint, kisebb üzemanyag-fogyasztás és optimális hidegindítás.

Foglaljon időpontot online, telefonon, vagy személyesen műhelyünkben.   Időpont foglalás online