Megsérült a szélvédője?

by

Szélvédő csere és javítás Hatvanban az Ipari Parkban!

A PRÉMIUM AUTÓHÁZ KFT. SZÉLVÉDŐ BESZERELŐ ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÓ SZERVIZE, 2021. MÁJUS 1-TŐL A PILKINGTON HIVATALOS PARTNERE!

Gyorsan és egyszerűen szeretné elvégezni a szélvédő javítását? A PILKINGTON országos hálózata az összes magyarországi biztosítótársaságtól helyszíni kárfelvételi joggal rendelkezik autóüveg károkra, legyen az kőfelverődés, szélvédő javítás, oldalüveg, vagy hátsó szélvédő csere.

Komplett szolgáltatást nyújtunk Önnek Hatvanban, hiszen a Prémium Autóház Kft. telephelyén helyben elvégezzük a kárfelvételt, az autóüveg cserét és a biztosítási ügyintézést is!

Biztosítókkal kötött speciális szerződésünk alapján akár Casco önrész mentesen, illetve önrész kedvezménnyel tudjuk a cserét elvégezni.

Kőfelverődés szakszerű javítása, CASCO biztosítás esetén ingyen!

Autószélvédő beszerelő műhelyünk a legmodernebb célszerszámokkal van felszerelve, szervizünkben kitűnően képzett szerelőcsapat biztosítja a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő szerviztevékenységet. A műhely szabályozott fűtésrendszerével télen is szavatolja azt az optimális hőmérsékletet, amelyet az üvegek beragasztásánál a gyári technológia előír. Hatvanban a Prémium Autóház Kft. autószalonjában a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki Ügyfeleinket, beleértve a CASCO-s üvegkárfelvételt, és teljeskörű kár-ügyintézést is.

Amennyiben autójának szélvédőjén kőfelverődés vagy repedés tapasztalható, bátran forduljon hozzánk, hiszen rendszereink neves beszállítók legmodernebb vegyi és technikai fejlesztései. Csere vagy szélvédő javítás esetén egyaránt garanciát vállalunk. Az autóüveg cseréjét és szakszerű javítását folyamatos magasszínvonalú szakmai képzéseken résztvevő, magasan kvalifikált szerelőcsapat biztosítja.

Amennyiben rendelkezik CASCO biztosítással, akkor forduljon hozzánk bizalommal és minden gondot leveszünk a válláról. 4-5 órás átfutással vállaljuk a kárügyintézést, a kárfelvételt és szélvédő cserét. Cégünk önálló kárfelvételi joggal rendelkezik az összes magyarországi biztosítónál, speciális szerződéseinknek köszönhetően pedig majdnem minden esetben önrész mentes javítást és cserét tesznek lehetővé. Vegye igénybe hozom-viszem szolgáltatásunkat vagy kedvező feltételekkel kérjen csereautót, így akár az Ön munkaidejében is elvégezzük a szélvédő cseréjét, illetve javítását.

Szélvédő beszerelő és szélvédő javító szakszerviz Hatvanban!

Prémium Autóház Kft. – 3000 Hatvan, Ring Kálmán út 3.

Telefon: 06 37 544-457, 06 37 544-450